Преди седмица ми светна лампата за накладките,обаче като изгасих колата и я запалих не светна,докато не минах 10-15 километра и пак светна и така няколко пъти.Колата не я бях карал повече от 10 дни,но днес ми трябваше спешно и отново я подкарах.Минах около 60 километра и нищо,лампата въобще не е светнала.Та въпросът ми е дари е възможно това светване преди да е било фалшива тревога,или трябва да се закара на майстор за да се види
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампата на накладките-въпросче :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениекато за начало провери нивото на спирачната течност.
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение...Когато е намаляло нивото на спирачната течност пресветва лампичката на ръчната.155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
-
Баси аз като сменя накладки и тоя кабел директно го режа, да не ми се мандахерца там......аз ако чакам да ми светне лампиона че да видя че ми са накладките за смяна........"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment